Βοηθήστε Την Υγεία Σας Με Τα γλυκοσυστατικά (2)

Μέρος Δεύτερο

Για όσους από εσάς διαβάζετε το προηγούμενο άρθρο μου για τα Glyconutrients, τα Essential Sugars for Good Health, ίσως θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι είμαι πολύ παθιασμένος με αυτά και τα οφέλη που μπορούν και έχουν, που έχουν ήδη δοθεί σε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Είμαι παθιασμένος με αυτούς, όχι μόνο επειδή μπορούμε να πουλήσουμε ένα προϊόν και να κερδίσουμε χρήματα, αλλά επειδή μπορούμε να βοηθήσουμε τόσους πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία, την ευημερία και τον τρόπο ζωής τους, και αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Βοηθήστε Την Υγεία Σας Γνωρίζω ότι οι Ιστοσελίδες μας δεν έχουν ακόμη επιτύχει σημασία στη σελίδα Ranking, αλλά είμαστε νέοι στην πλευρά του μάρκετινγκ Διαδικτύου των επιχειρήσεων. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα βελτιώσουμε με τον καιρό, τα προϊόντα που προωθούμε ήταν εδώ και οκτώ χρόνια και βελτιώνοντας συνεχώς, υπάρχουν χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως και εγώ, διαδίδοντας τη λέξη σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να ληφθούν. Πρόσφατα πήγα στο λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος στη σειρά, στην Gold Coast στην Αυστραλία, υπήρχαν πάνω από χίλιες συνεταίροι που συμμετείχαν.

Το νέο προϊόν είναι ένας συνδυασμός Glyconutrients και τα ισχυρότερα και ισχυρότερα αντιοξειδωτικά που είναι διαθέσιμα.

Ανοσοποιητικό Σύστημα

Το σώμα έχει ένα καταπληκτικό σύστημα καθαρισμού, το οποίο είναι το ανοσοποιητικό σύστημα, για την εξάλειψη των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα. Αυτό το σύστημα μπορεί να καταστεί αναποτελεσματικό, επιτρέποντας έτσι τη συσσώρευση τοξινών στο σώμα, μπορεί να αποθηκευτεί στο λίπος και αλλού, αντί να εξαλειφθεί. Αυτό συμβαίνει όταν φτάνουν στο προσκήνιο τα γλυκοσυστατικά και τα αντιοξειδωτικά, ρυθμίζοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείρεται υπερβολικά, τότε τα κύτταρα μπορούν να αρχίσουν να επιτίθενται στα καλά κύτταρα, κάτι που δεν είναι αυτό που θέλουμε. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι χαμηλό ή αναποτελεσματικό, τότε τα κακά κύτταρα επιτρέπεται να πολλαπλασιάζονται προκαλώντας όλους τους τύπους ασθένειας. Το ανοσοποιητικό σύστημα χρειάζεται τη σωστή διατροφή για να το κρατήσει ισορροπημένο στο σωστό επίπεδο. Διαβάστε το πρόσφατα δημοσιευμένο βιβλίο του Doctor Steve Nugent “Ο τοξικός πλανήτης”.

Σχολιάστε