Βοηθήστε Την Υγεία Σας Με Τα γλυκοσυστατικά (1)

Μέρος Πρώτο

Η λέξη Glyconutrients, δεν είναι ένα εμπορικό σήμα ή ένα όνομα εταιρείας, αλλά είναι το όνομα που δίνεται στα Essential Sugars που χρειάζονται για την Optimal Health.

Μακαρονάδα

Το Glyco είναι η ελληνική λέξη για το γλυκό. Φυσικά η θρεπτική ουσία σημαίνει, θρεπτική τροφή ή τροφή. Παραδόξως, τα γλυκοσυστατικά δεν είναι συνήθως γλυκά, μερικές φορές είναι πικρά και κάποια είναι σχεδόν άγευστα. Υπάρχουν πάνω από 200 από αυτά τα σάκχαρα τα οποία προέρχονται από φυσικές πηγές, η έρευνα για τα οφέλη τους έχει διεξαχθεί συνεχώς από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, μέχρι σήμερα, οκτώ από αυτά τα σάκχαρα έχουν αναγνωριστεί ως απαραίτητα για το σώμα για καλή υγεία.

Αυτά Τα Οκτώ σάκχαρα Είναι:

  • Μαννόζη
  • Φρουκτόζη
  • Γαλακτόζη
  • Γλυκόζη
  • Ν-Ακετυλογαλακτοζαμίνη
  • Ν-Ακετυλογλυκοζαμίνη
  • Ν-Ακετυλονευρινικό οξύ και
  • Ξυλόζη

Η ΓΛΥΚΟΜΙΚΗ είναι η πλήρης γνώση για τα σάκχαρα και το πώς λειτουργούν. Η ΓΛΥΚΟΒΙΟΛΟΓΙΑ είναι η μελέτη του τρόπου με τον οποίο οι επιδράσεις των σακχάρων στα ζώντα συστήματα επηρεάζουν τις βιολογικές δομές και συμβάλλουν στην καλή υγεία.

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να θυμόμαστε είναι: ότι δεν είναι φάρμακο ή συνθετικό, είναι φυσικό, σήμερα δίδεται περισσότερη προσοχή στη μελέτη των Γλυκομυκητών, η οποία με τη σειρά της αυξάνει όλο και περισσότερο την ευαισθητοποίηση των Επαγγελματιών της Υγείας ότι τα Glyconutrients είναι πραγματικά και ωφέλιμα στον καθένα.

Οι γιατροί είναι πολύ απρόθυμοι να απουσιάζουν έξω από τη σφαίρα των επιστημονικά ελεγμένων φαρμάκων, αλλά επίσης να θυμάστε ότι ο τέταρτος μεγαλύτερος δολοφόνος των ανθρώπων στον δυτικό κόσμο είναι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Τα Οκτώ Βασικά Ζάχαρα, ενισχύουν το Ανοσοποιητικό Σύστημα; Προωθούν την Κυτταρική Επικοινωνία, που βελτιώνει την υγεία του ατόμου. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σχεδιάστηκε φυσικά για να θεραπευτεί και όλα τα κύτταρα του σώματος πρέπει να επικοινωνούν μεταξύ τους για την Βέλτιστη Υγεία. έτσι Glyconutrients παρέχουν την απαραίτητη διατροφή, που απαιτείται από το ανοσοποιητικό σύστημα και τα κύτταρα.

Πίτα με λαχανικάΠοιος χρειάζεται Glyconutrients;

Ε! καλά η απάντηση είναι ο καθένας που έχει κύτταρα στο σώμα τους, και φυσικά αυτό σημαίνει ΟΛΟΙ. Τα γλυκοσυστατικά είναι καλό για όλους, δεν έχουν καμία πλευρά, ούτε επιβλαβή αποτελέσματα και είναι όλα φυσικά.

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει ένα Ινστιτούτο Γλυκοβιολογίας, με περισσότερους από 60 ερευνητές και την Κυβέρνηση Queensland και το Πανεπιστήμιο Griffith στην Αυστραλία, δαπάνησε πρόσφατα 13 εκατομμύρια δολάρια για τη μελέτη των Glyconutrients με τη δημιουργία ενός Κέντρου Βιομοριακών Επιστημών και Ανακάλυψης Φαρμάκων.

Υπάρχουν επίσης ορισμένα Πανεπιστήμια και ιδιωτικά ερευνητικά εργαστήρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού που εργάζονται σε παρόμοια έργα.
Ένα βιβλίο “BEST SELLER” που διατίθεται μέσω των περισσότερων καλών βιβλιοπωλείων ονομάζεται “Sugars That Heal” από τον Doctor Emil Mondoa MD και τον Mindy Kitei, είναι μια εξαιρετική πηγή επαγγελματικών πληροφοριών για τα Glyconutrients.

Εάν χρησιμοποιείτε κάποια καλή μηχανή αναζήτησης όπως EXACTSEEK και πληκτρολογήστε οποιαδήποτε από τις παρακάτω λέξεις, θα λάβετε απεριόριστες πληροφορίες σχετικά με τα Glyconutrients: – GLYCOBIOLOGY, GLYCOMICS, GLYCOSCIENCE, GLYCOINFORMATION, ESSENTIAL SUGARS.

Σχολιάστε