Προσοχή Στα Συμπληρώματα Και Την Αγορά Τους Online

Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, σπόρους, ρίζες και θαλάσσια φυτά για να εφοδιάσει το σώμα μας με όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούν τα κύτταρα μας για βέλτιστη υγεία. Αυτοί οι ΔΟΕ που δίνουν ολόκληρα τρόφιμα είναι η μόνη αληθινή πηγή θρεπτικών ουσιών που αναγνωρίζουν και επωφελούνται τα σώματά μας. Μέσω της φωτοσύνθεσης και άλλων θεϊκών διεργασιών, αυτά τα φυσικά τρόφιμα αντλούν θρεπτικά συστατικά από το έδαφος μέσω των ριζών τους και τα μετατρέπουν σε μορφή που το σώμα μας μπορεί να αναγνωρίσει και να απορροφήσει.

Κίνδυνοι Για Την Υγεία

Συνθετικά συμπληρώματα μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν σε ένα άτομο βλάβη. Αν ληφθεί μακροπρόθεσμα, τα υπολείμματα αυτών των συνθετικών μπορούν να αποθηκευτούν στις αρθρώσεις ενός ατόμου και να προκαλέσουν αρθριτικές καταστάσεις και άλλα προβλήματα κοινών.

Το ιχθυέλαιο είναι ένα είδος λίπους που βρίσκεται στα θαλασσινά. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την ανακούφιση ορισμένων ασθενειών, όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος και η αρθρίτιδα. Το άρθρο αυτό συζητά επίσης τα οφέλη από τη λήψη ιχθυελαίου και πιθανές παρενέργειες.

Προσοχή Στα Συμπληρώματα

Μπορούν ακόμη και να αποθηκευτούν στο ήπαρ ή τα νεφρά και να προκαλέσουν καταθέσεις που επηρεάζουν τη γενική υγεία σας. Επιπλέον, σε μια προσπάθεια επεξεργασίας αυτών των συνθετικών θρεπτικών συστατικών, το σώμα θα χρησιμοποιήσει πραγματικά βιταμίνες και μέταλλα για να προσπαθήσει να απαλλαγεί από αυτές τις μη αναγνωρίσιμες ενώσεις.

Δεν έχει νόημα να παίρνετε ένα προϊόν που θα σας απαλλάξει από ζωτικά θρεπτικά συστατικά όταν προσπαθείτε να λάβετε αυτά τα θρεπτικά συστατικά στην πρώτη θέση. Ως εκ τούτου, τα περισσότερα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι σπατάλη χρημάτων και μπορεί να σας προκαλέσουν βλάβη. Επιπλέον, τα καταστήματα που αγοράζονται συμπληρώματα συνήθως γίνονται με συστατικά όπως τεχνητά χρώματα, αργό πετρέλαιο, λιθανθρακόπισσα, παρασιτοκτόνα και άλλες μολυσματικές ουσίες που μπορεί να είναι τοξικές στα κύτταρα σας.

Πολλά από τα προϊόντα που βλέπετε στην αγορά έχουν επίσης κάθεται σε ράφι για αόριστες χρονικές περιόδους. Ορισμένα προϊόντα στο ράφι ενδέχεται να είναι ετών. Σας συνιστώ να απομακρυνθείτε από τέτοια προϊόντα. Πρέπει να μάθετε πώς να διαβάζετε ετικέτες αν θέλετε να βρείτε ένα καλό συμπλήρωμα, αλλά όπως έχω ανακαλύψει δεν υπάρχουν πολλά στα περισσότερα καταστήματα.

Το σώμα σας μπορεί μόνο να αναγνωρίσει και να απορροφήσει ουσίες που είναι φυσικές και σε ολόκληρη τη διατροφή. Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν θρεπτικά συστατικά σε τέλειες αναλογίες και αναλογίες. Οι βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα, τα αντιοξειδωτικά, τα αμινοξέα, τα βιοφλαβονοειδή και άλλα βιοντίζελ βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία σε αυτά τα τρόφιμα. Τα κύτταρα σας μπορούν να τρέφονται μόνο με τις τέλειες αναλογίες και αναλογίες αυτών των φυσικών ολόκληρων τροφών. Ο Θεός ξέρει καλύτερα!

Τα περισσότερα συμπληρώματα περιέχουν απομονωμένα θρεπτικά συστατικά, συνθετικά θρεπτικά συστατικά και ακατάλληλα συνδυασμένα θρεπτικά συστατικά. Δεν μπορείτε να πάρετε μόνο μεμονωμένες θρεπτικές ουσίες από πολλές πηγές και στη συνέχεια να τις συνδυάσετε σε ένα συμπλήρωμα. Αυτός είναι ο αριθμός των συμπληρωμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτή η μέθοδος συνδυασμού και παραγωγής έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν που δεν είναι χρήσιμο ή υγιές στα κύτταρα σας.

Ακόμα κι αν ένα συμπλήρωμα περιέχει όλα τα φυσικά συστατικά, μπορεί να μην σας εξυπηρετεί καλά. Η φύση και τα ολόκληρα τρόφιμα έχουν τον μοναδικό τέλειο συνδυασμό και αναλογίες θρεπτικών ουσιών. Όταν ξεκινάτε να τραβάτε βιταμίνες εδώ και ανόργανες ουσίες από πολλές πηγές, καταστρέφετε αυτούς τους μοναδικούς συνδυασμούς θρεπτικών συστατικών και τις αναλογίες που απαιτούν τα κύτταρα σας για σωστή αφομοίωση και απορρόφηση.

Ως αναλογία, ας πάρουμε νερό για παράδειγμα. Η μοριακή δομή του νερού είναι Η20. Σε αυτή την τέλεια δομή έχετε μια ένωση που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή. Τώρα, ας πάρουμε το H2 (υδρογόνο) μακριά από το O (οξυγόνο) και μένετε με 2 ξεχωριστές ενώσεις. Το υδρογόνο από μόνο του μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνο και εξαιρετικά εκρηκτικό. Το οξυγόνο υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί επίσης να είναι πολύ επικίνδυνο και εκρηκτικό.

Πριν από τον διαχωρισμό του υδρογόνου και του οξυγόνου είχαμε μια ουσία που ήταν πολύ θρεπτική. Μετά τον διαχωρισμό, έχουμε δύο πτητικές ενώσεις που δεν τρέφονται πλέον με τα κύτταρα σας όπως πριν.

Όπως μπορείτε να δείτε από αυτό το απλό παράδειγμα, δεν μπορείτε να μπείτε και να αρχίσετε να διαχωρίζετε ουσίες επειδή αλλάζετε όχι μόνο τη μοριακή δομή αλλά και τα οφέλη για την υγεία μιας συγκεκριμένης ένωσης.

Αγοράστε ποιοτικά προϊόντα

Η δημιουργία ενός πλήρους συμπληρώματος διατροφής είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την παρασκευή ενός προϊόντος διατροφής. Δεν υπάρχουν πολλές εταιρείες στον κόσμο που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πλήρες συμπλήρωμα διατροφής που να διατηρεί όλα τα φυσικά συστατικά που απαιτούνται για τα κύτταρα σας. Το “σύνθημα” μου είναι εάν πρόκειται να ξοδέψετε χρήματα για συμπληρώματα διατροφής, στη συνέχεια να αγοράσετε αυτά που είναι σε ολόκληρη τη διατροφή και να ωφελήσετε την υγεία σας. Γιατί θα θέλατε να σπαταλάτε τα χρήματά σας σε κατώτερα προϊόντα, συνθετικές ενώσεις, τοξικά πληρωτικά και απομονωμένα θρεπτικά συστατικά; Απλά αγοράστε το καλύτερο και θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα!

Έτσι, υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που είναι καλό για σας και παρέχουν τα οφέλη που αξιώνουν; Λοιπόν, μέσα από την προσωπική μου εμπειρία και την εκτεταμένη έρευνα, δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα εκεί έξω που μπορούν να παραδώσουν θρεπτικά συστατικά σε ολόκληρη τη διατροφή που απαιτείται από τα κύτταρα σας.

Υπάρχουν μερικά μεγάλα προϊόντα διαθέσιμα στα καταστήματα υγιεινής διατροφής, ωστόσο, πραγματικά πρέπει να ξέρετε τι ψάχνετε όσον αφορά τα συστατικά και τις μεθόδους επεξεργασίας. Θα ήταν προς το συμφέρον σας να μάθετε πώς να διαβάζετε ετικέτες και συστατικά.

Σχολιάστε