Μερικές Συμβουλές Για Να Φτάσετε Τους Στόχους Σας

Συμπλήρωμα είναι μια λέξη που ορίζεται από τον Webster ως τέτοια: Κάτι που προστέθηκε για να ολοκληρώσει ένα πράγμα ή για να αντισταθμίσει μια ανεπάρκεια. Ακόμα και έτσι; μερικές εταιρείες συμπλήρωσης απώλειας βάρους αγοράζουν τα προϊόντα τους ως μαγικά χάπια και ορισμένοι καταναλωτές σκέφτονται για αυτά ως τέτοια.

Πιστεύω ότι τα συμπληρώματα απώλειας βάρους μπορούν να είναι επωφελείς αν μάθουμε να κοιτάζουμε πέρα ​​από τη διαφημιστική εκστρατεία και να τα χρησιμοποιούμε επιπρόσθετα στις βελτιωμένες διατροφικές συνήθειες καθώς και στην αυξημένη σωματική δραστηριότητα.

Το ιχθυέλαιο είναι ένα συμπλήρωμα που λαμβάνουν οι άνθρωποι για να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και άλλων ασθενειών. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι η λήψη ιχθυελαίου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο αρκετών ασθενειών.

Μάθετε τι θέλετε από το συμπλήρωμα απώλειας βάρους σας

Ψάχνετε για μειωμένη όρεξη, ικανότητα αποκλεισμού υδατανθράκων ή αυξημένο μεταβολισμό; Ποιος είναι ο υποψήφιος κατασκευαστής; Ποια είναι τα ενεργά συστατικά και ποιες μελέτες και δόσεις έγιναν πάνω τους;

Ψάξτε για κριτικές και μαρτυρίες

Αυτό είναι κάτι που σχεδόν δεν ήθελα να αναφέρω, διότι οι κριτικές και οι μαρτυρίες μπορεί να είναι πολύ αντιφατικές. Η ανάγνωση των σχολίων συμπλήρωσης απώλειας βάρους και των μαρτυριών θα σας απαιτήσει να σκεφτείτε για τον εαυτό σας και να καθορίσετε αν η κριτική ή μαρτυρία κάνει ένα έγκυρο σημείο ή όχι.

Πρόσφατα διάβασα μια ανασκόπηση για ένα προϊόν απώλειας βάρους που είπε κάτι για το σκοπό αυτό: «Δεν μου άρεσε αυτό το προϊόν · συνέχισα να τρώω τον τρόπο που πάντα κάνω και πραγματικά κέρδισα βάρος σε αυτό το προϊόν». Η ερμηνεία μου για αυτό είναι ότι το άτομο πιθανώς δεν παρακολούθησε προσεκτικά τι έτρωγαν.

Κέρδισαν το βάρος πριν “τρώνε ότι τρώνε κανονικά” και περίμεναν αυτό το χάπι να τους προκαλέσει μαγικά να χάσουν βάρος. Από την άλλη πλευρά, μια μαρτυρία απώλειας βάρους που λέει “τρώω οτιδήποτε θέλω και εξακολουθώ να χάνω βάρος!” είναι εξίσου καχύποπτος για μένα.

Οι μαρτυρίες σχετικά με την απώλεια βάρους και τα σχόλια μπορούν να σας βοηθήσουν στην απόφασή σας εάν ψάχνετε μέσα από τη διαφημιστική εκστρατεία και τις ελλιπείς πληροφορίες. Ψάξτε για ενδείξεις όπως:

Μειώσατε αυτό το προϊόν την όρεξη των πελατών;

Μήπως ο πελάτης έχει περισσότερη ενέργεια;

Πως άραγε θα σας κρίνει;

Είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια;

Έχουμε μια τάση να πιστεύουμε τι θέλουμε να πιστέψουμε. Αλλά όταν πρόκειται για συμπληρώματα απώλειας βάρους πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Οι ισχυρισμοί είναι υπερβολικοί; Μήπως η εταιρεία μας λέει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας; Μήπως φαίνεται ότι η εταιρεία θέλει να οδηγήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής ή η εταιρεία θέλει να πουλήσει εκατομμύρια χάπια; Θυμηθείτε τα συμπληρώματα απώλειας βάρους πρόκειται να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας, όχι να σας μεταφέρουμε στην ολοκλήρωση των στόχων απώλειας βάρους σας.

Ο καλύτερος πωλητής δεν σημαίνει πάντα το καλύτερο προϊόν.

Ήμουν διανομέας για ένα υποκατάστημα μιας πολύ αξιόπιστης εταιρίας συμπλήρωσης και παρακολούθησα μια σύμβαση που υποστήριζαν. Ο ομιλητής μιλούσε για τη διεκδίκηση ισχυρισμών όταν προσπαθούσε να πουλήσει προϊόν και για το πώς δεν ήθελαν να προβούμε σε αξιώσεις που δεν υποστηρίχθηκαν από την επιστήμη.

Κάποιος ρώτησε την ερώτηση σχετικά με άλλες εταιρείες και γιατί θα μπορούσαν να κάνουν περίεργους ισχυρισμούς απώλειας βάρους και να βιώσουν τόσο μεγάλες πωλήσεις, ενώ θα μπορούσαμε μόνο να δηλώσουμε επιστημονικό γεγονός. Ο ομιλητής αναγνωρίζει το γεγονός ότι αυτές οι εταιρείες θα πωλούσαν προϊόντα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν θα εισέπρατταν επαναλαμβανόμενους πελάτες και πιθανότατα δεν θα υπήρχαν μακροπρόθεσμα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι ένας καλύτερος πωλητής εξαιτίας της διαφημιστικής εκστρατείας ή επειδή η εταιρεία είναι αξιόπιστη και έχει ένα ποιοτικό προϊόν απώλειας βάρους.

Υπάρχει χρόνια η εταιρεία;

Ενώ το γεγονός ότι μια εταιρεία είναι καινούργια δεν σημαίνει ότι είναι χαμηλής ποιότητας, μια εταιρεία που έχει περάσει εδώ και χρόνια έχει συνήθως ευχαριστημένους πελάτες.

Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις.

Ήξερα μια κυρία που έπαιρνε ένα προϊόν Chitosan και άρρωσταν. Με ρώτησε γι ‘αυτό και την ρώτησα γρήγορα αν ήταν αλλεργική στα οστρακοειδή-ήταν. Ευτυχώς γι ‘αυτήν ήταν μόνο ένα ήπιο αλλεργιογόνο και δεν υπέφερε σοβαρά. Αναγράφεται σαφώς στην ετικέτα. “Μην πάρετε αν είστε αλλεργικοί σε οστρακοειδή”. Επίσης, δεν έχετε τη νοοτροπία ότι αν ένα χάπι είναι καλό τότε δύο πρέπει να είναι καλύτερα. Τα φυσικά προϊόντα απώλειας βάρους μπορεί να είναι πολύ ισχυρά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό.

Κάντε ένα διάλειμμα από καιρό σε καιρό.

Περιστασιακά κάνετε ένα διάλειμμα από το σχήμα συμπλήρωμα απώλειας βάρους σας ειδικά αν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν απώλειας βάρους που περιέχει ένα διεγερτικό όπως η καφεΐνη ή άλλα ισχυρά βότανα. Το κάνω ακόμη και με την πολυβιταμίνη μου. Απλώς πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα να δώσετε στο σώμα σας ένα διάλειμμα από καιρό σε καιρό.

Συμπέρασμα:

Πιστεύω ότι τα συμπληρώματα απώλειας βάρους μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους απώλειας βάρους σας, πιστεύω επίσης ότι μπορείτε να φτάσετε στους στόχους απώλειας βάρους σας χωρίς συμπληρώματα απώλειας βάρους, ωστόσο έχω πάντα το είδος του ατόμου που ήθελε κάθε άκρη που μπορώ να πάρω.

Έτσι, αν είστε σαν εμένα, και αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε τα συμπληρώματα απώλειας βάρους, σκεφτείτε το στόχο απώλειας βάρους σας ως τραπέζι με τρία πόδια. Ένα σκέλος αντιπροσωπεύει υγιεινή διατροφή, ένα σκέλος αντιπροσωπεύει δραστηριότητα και το άλλο σκέλος αντιπροσωπεύει την συμπλήρωση της απώλειας βάρους.

Αφαιρέστε οποιοδήποτε πόδι και το τραπέζι θα πέσει. Βασιστείτε μόνο σε ένα πόδι και δεν θα φτάσετε τον στόχο απώλειας βάρους σας. Ψυχαγωγείτε προσεκτικά, έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες, ακολουθείτε τις οδηγίες ασφαλείας και φτάσετε στον στόχο απώλειας βάρους σας!

Σας εύχομαι το καλύτερο της υγείας!

Σχολιάστε