10 Σούπερ Συμβουλές Για Να Ξεκολλήσετε Το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης

Είστε δυσαρεστημένοι με το τρέχον εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα; Δεν επιτυγχάνετε τα αποτελέσματα που ελπίζατε όταν ξεκινήσατε την γυμναστική;

Αν είστε κολλημένοι σε ένα πλάτωμα γυμναστικής και χρειάζεστε κάποιες συμβουλές για το πώς να αρχίσετε να βλέπετε πρόοδο, συνεχίστε να διαβάζετε.

Είμαι βέβαιος ότι θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα από το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα (γιατί θα το κάνατε αν δεν θέλετε να δείτε αποτελέσματα, έτσι;). Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε μετρήσιμα αποτελέσματα πάλι και να περάσετε μέσα από αυτά τα οροπέδια κατάρτισης ενσωματώνοντας μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνήθειες επιτυχίας για την επιτυχή προπόνηση γυμναστικής στο σπίτι.

Γυμναστήριο
Τρέξιμο στον διάδρομο

Στα δέκα και δέκα χρόνια που ασχολούνται με τη βιομηχανία γυμναστικής και βοηθώντας εκατοντάδες ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους γυμναστικής τους, έχω βρει αυτές τις συνήθειες πολύτιμα εργαλεία όταν πρόκειται να δουν αποτελέσματα από την εκπαίδευσή σας. Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε αυτά που δουλεύουν για σας και σπάζοντας το οροπέδιο!

Φυσικές συνήθειες επιτυχίας:

  1. Ορισμός σαφών στόχων: Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι κατευθύνονται προς το γυμναστήριο χωρίς σαφώς να προσδιορίζουν τι ακριβώς θέλουν να επιτύχουν. Σας προτείνω να καρφώσετε ένα συγκεκριμένο στόχο για να εκπαιδεύσετε. Έχω διαπιστώσει ότι όταν οι πελάτες μου πραγματικά να καρφώσει κάτω ένα σκοπό να εκπαιδεύσει για να έχουν πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Θεωρώ ενδιαφέρον το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι επικεντρωθούν στην εκπαίδευση για ένα ειδικό γεγονός, συνήθως βλέπουν καλύτερα αποτελέσματα σωματικής σύνθεσης, παρότι δεν επικεντρώνονταν σε αυτό. Σας συνιστώ να διαλέξετε έναν αγώνα δρόμου λίγες εβδομάδες έξω, έναν κατάλογο βουνών για πεζοπορία, μια ιδιαίτερη ημερομηνία για να δούμε το καλύτερο σας, ή έναν ειδικό διαγωνισμό για να ετοιμαστείτε.
  2. Έχετε ένα σχέδιο: Τώρα που έχετε έναν επιτακτικό στόχο να εκπαιδεύσετε χρειάζεστε ένα σχέδιο. Περνάω στα γυμναστήρια πολύ και τις περισσότερες φορές βλέπω τους ανθρώπους να περιπλανιούνται γύρω από το γυμναστήριο χωρίς κανένα σχέδιο. Εάν οι άνθρωποι έχουν ένα σχέδιο που ακολουθούν, πολλές φορές το σχέδιο δεν είναι κατάλληλο για αυτό το άτομο. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να βρω είναι να αποκτήσω ένα εξατομικευμένο σχέδιο κατάλληλο για τους στόχους που έχετε ορίσει. Δείτε τον αριθμό συνήθειας 10 παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σωστό σχέδιο για εσάς.
  3. Χρησιμοποιήστε την Προοδευτική Υπερφόρτωση: “Αν κάνετε αυτό που έχετε κάνει πάντα, θα πάρετε αυτό που έχετε πάρει πάντα”. Πρέπει να προχωρήσετε για να αλλάξετε το σώμα σας. Αυτή είναι μια βασική συνήθεια που πρέπει να ακολουθήσουμε όταν πρόκειται για την εκπαίδευση του ανθρώπινου σώματος. Για να δείτε τις φυσικές αλλαγές που ψάχνετε, θέλετε να εστιάσετε στη βελτίωση από την προπόνηση μέχρι την προπόνηση. Μπορείτε να εκτελέσετε μία ή περισσότερες επαναλήψεις από την προηγούμενη φορά, να σηκώσετε ένα ελαφρώς βαρύτερο βάρος και να κάνετε το ίδιο ποσό εργασίας σε λιγότερο χρόνο. Το κλειδί είναι να αμφισβητήσουμε το σώμα με προοδευτική και συστηματική υπερβολική φόρτιση του σώματος με έξυπνο τρόπο.
  4. Χρήση προγραμματισμένης ποικιλίας: Κατά μέσο όρο, το τυπικό άτομο θα προσαρμοστεί σε πρόγραμμα άσκησης σε 3-6 εβδομάδες. Εάν ακολουθείτε μια συγκεκριμένη ρουτίνα και δεν βλέπετε αποτελέσματα, τότε είναι πιθανόν να αρχίσετε να ανακατεύετε τα πράγματα. Μπορείτε να αλλάξετε όλα τα είδη των πραγμάτων για να πάρετε κάποια απαιτούμενη ποικιλία στο πρόγραμμά σας. Μπορείτε να αλλάξετε τη συνολική μορφή (εναλλαγή σε κατάρτιση κυκλώματος, υπερκείμενα, κ.λπ.), να αλλάξετε τον αριθμό των σετ, να αλλάξετε τον αριθμό των επαναλήψεων ανά σετ, να αλλάξετε τις περιόδους ανάπαυσης μεταξύ των σετ, να αλλάξετε τις ασκήσεις που χρησιμοποιείτε για μια δεδομένη ομάδα μυών , αλλάξτε τη λαβή ή τη θέση του χεριού και μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε την ταχύτητα κίνησης των ασκήσεων. Οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες, οπότε μην τροφοδοτείτε τους μύες σας με τις ίδιες παλιές ασκήσεις με τα ίδια παλιά 3 σετ από 10 επαναλήψεις. Ποικιλία είναι το καρύκευμα της ζωής και ένας βασικός παράγοντας για τη συνεχή πρόοδο.
  5. Επιλέξτε Ασκήσεις “Money”: Με απλά λόγια, μερικές ασκήσεις αποφέρουν πολύ περισσότερα οφέλη από άλλες. Πολυσύνθετες, σύνθετες ασκήσεις, όπως κλεψίματα, καθαρισμοί, καταλήψεις, deadlifts, lunges, step-ups, πρέσες πάγκων, πρέσες στήθους, καθισμένες σειρές, γραμμές bentover, τα παπούτσια, τα pull-ups και τα chin-ups θα πρέπει να αποτελούν τον πυρήνα της επιλογής σας. Ανεξάρτητα από τους στόχους σας, θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα κάνοντας τις ασκήσεις που αναφέρονται παραπάνω στον πυρήνα του προγράμματος εκπαίδευσης σας.
  6. Κρατήστε ένα ημερολόγιο κατάρτισης: “Αλλά, δεν χρειάζομαι ένα ημερολόγιο κατάρτισης, μπορώ να θυμηθώ τι έχω κάνει στο μυαλό μου”. Το ακούω αυτό όλη την ώρα, συνήθως από τους ίδιους ανθρώπους που δεν βλέπουν κανένα αποτέλεσμα από τις προσπάθειές τους. Ακούω. Αν θέλετε να δείτε πρόοδο από την εκπαίδευσή σας, μην αφήνετε τα πράγματα να μαντέψουν την εργασία. Καταργήστε όλες τις αμφιβολίες και ξεκινήστε να παρακολουθείτε τα πράγματα. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας μέσω μετρήσεων όπως το ποσοστό σωματικού λίπους, οι μετρήσεις περιμέτρου και το σωματικό βάρος. Το ημερολόγιο εκπαίδευσης σας μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε από τα προηγούμενα λάθη σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που αναζητάτε με ταχύτερο ρυθμό.
  7. Παρακολουθήστε τι τρώτε: Μερικοί ειδικοί λένε ότι το 75-80% των συνολικών αποτελεσμάτων σας οφείλεται εξ ολοκλήρου στη διατροφή σας. Αυτό μπορεί να είναι εκπληκτικό για σας, αλλά μπορείτε να κερδίσετε μυς ή να χάσετε λίπος στο ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Η θρεπτική σας πρόσληψη θα υπαγορεύσει πλήρως τα αποτελέσματά σας, έτσι εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε κάποια πρόοδο, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να παρακολουθείτε περιοδικά αυτό που τρώτε, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τρώτε με τρόπο που να υποστηρίζει τους στόχους σας.
  8. Αξιολογείτε περιοδικά την πρόοδό σας ή την έλλειψή της: Κανένα πρόγραμμα δεν λειτουργεί για πάντα και ανεξάρτητα από το πόσο αποτελεσματικό το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν να ανακατέψετε τα πράγματα όταν δεν βλέπετε πλέον αποτελέσματα από τις προσπάθειές σας. Ο μόνος τρόπος να κρίνουμε την αποτελεσματικότητα ενός προγράμματος κατάρτισης είναι τα αποτελέσματα που παράγει ή δεν παράγει. Ορισμένοι ειδικοί συνιστούν να ελέγχετε την πρόοδό σας κάθε 1-3 εβδομάδες για να δείτε αν βελτιώνετε τις περιοχές που θέλετε. Εάν δεν βλέπετε βελτιώσεις τότε αυτό θα πρέπει να είναι μια διανοητική σημείωση για να κάνετε κάποιες αλλαγές. Εάν βλέπετε αποτελέσματα, συνεχίστε την εκπαίδευση μέχρι να παραμείνει το πρόγραμμα αυτό.
  9. Βρείτε έναν σπουδαίο συνεργάτη εκπαίδευσης: Μια μεγάλη συνήθεια κατάρτισης που έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τα αποτελέσματα της φυσικής σας κατάρτισής σας είναι να βρείτε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη εκπαίδευσης. Επιλέξτε προσεκτικά. Θέλετε κάποιον που θα σας προκαλέσει, κάποιος θετικός, κάποιος που θα σας κρατήσει σε καλό δρόμο και κάποιος που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας. Δεν θέλετε κάποιον που είναι αναξιόπιστος, αρνητικός και τεμπέλης. Επιλέξτε με σύνεση και αυτή η συνήθεια κατάρτισης θα μπορούσε να σημαίνει ανανεωμένη πρόοδο!
  10. Βρείτε τους προπονητές και τους διευθυντές: Οι προπονητές και οι σύμβουλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να σας εξοικονομήσουν πολλές απογοητεύσεις. Οι προπονητές και οι ψυχολόγοι έχουν υπάρξει προηγουμένως και σας βοηθούν να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα με ταχύτερο ρυθμό. Ξέρουν λίγα κόλπα για να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην πορεία προς τα αποτελέσματα που θέλετε, έτσι κάνετε τον εαυτό σας μια χάρη και επενδύστε στον εαυτό σας, μαθαίνοντας από αυτούς τους έμπειρους δασκάλους.

Εκεί το έχετε, δέκα συνήθειες επιτυχίας για να σας βοηθήσουν να σπάσετε αυτά τα επίμονα οροπέδια. Εφαρμόστε μερικές από αυτές τις προτάσεις και είμαι βέβαιος ότι θα επανέλθουμε στην πορεία προς τους στόχους σας για γυμναστήριο. Απολαύστε την εκπαίδευσή σας και συνεχίστε να εστιάζετε στον στόχο σας.

Σχολιάστε