Συμβουλές Για Έλεγχο Της Όρεξης Στο Γραφείο Ή Την Δουλειά

Μετά την αύξηση της ζάχαρης, όλοι σας προπονούν να βγάζετε την καραμέλα από το σπίτι σας. Αυτό είναι καταπληκτικό, αλλά πολλοί άνθρωποι λύουν το πρόβλημα, πηγαίνοντας κατευθείαν στο γραφείο. Ναι, είναι τώρα μακριά από το ντουλάπι της κουζίνας σας, αλλά μόλις το μετέφερα στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και καθώς η περίοδος των διακοπών συνεχίζεται, οι απολαύσεις και τα σνακ και τα καλούδια αρχίζουν να συσσωρεύονται, όλα κόκκινα και πράσινα, από τα M & Ms μέχρι τα Cupcakes, στα τραπέζια των τραπεζιών, στα ρεσεψιονίστ και κυρίως στην αίθουσα αναμονής.

Το Βραχυπρόθεσμο Πρόβλημα

Εάν το φαγητό είναι μπροστά σας, θα το φάτε. Λυπημένος όπως ακούγεται, η απλή παρουσία φαγητού είναι αρκετή για να τονώσει την κατανάλωση. Μπορείτε να πείτε ότι θα είστε ισχυροί (και ίσως μπορείτε για κάποιο χρονικό διάστημα), αλλά αργά ή γρήγορα θα δώσετε και θα έχετε μόνο μερικές από αυτές τις καραμέλες, κέικ ή οτιδήποτε άλλο.

Το Μακροπρόθεσμο Πρόβλημα

Η πρακτική είναι τέλεια. Εάν εξασκηθείτε να τρώτε όλη την ημέρα, θα γίνετε πολύ καλοί, πολύ εξειδικευμένοι, όταν τρώτε όλη την ημέρα. Επιπλέον, το σώμα σας έρχεται να το αναμείνει, να επιζητήσει μια άλλη χούφτα, και να nag σας για την επόμενη θεραπεία. Έτσι δημιουργείτε τις συνθήκες μακροχρόνιας υπερκατανάλωσης απλά διατηρώντας τα τρόφιμα γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας.

Τώρα Τι Κάνουμε;

Θυμηθείτε ότι η φυσιολογία μας είναι ένα απλό θαύμα και προσαρμόζεται σε ό, τι το δίνετε. Δεν είναι μόνο αλήθεια ότι “είσαι ΤΙ ΤΙ ΤΙ Τρώς”, αλλά επίσης γίνεσαι “ΠΩΣ τρως”. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την απίστευτη προσαρμοστικότητα του σώματός σας χάρη στη βελτίωση των συνηθειών σας.

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να ελέγξετε το γραφείο σας. Μην κρατάτε νιφάδες και σνακ εκεί “για κάθε περίπτωση”, επειδή αυτό γίνεται το σκεπτικό σας για την κατανάλωση τροφίμων που δεν πρέπει να τρώτε.

Ορίστε έναν σταθερό κανόνα για τον εαυτό σας. Δεν τρώτε στην εργασία, τρώτε στο μεσημεριανό γεύμα. Κάποιοι μπορούν να γυρίσουν έναν διακόπτη και απλώς να μην τρώνε στην εργασία. Αλλά, αν μπείτε στον πειρασμό από την κόκκινη και πράσινη βαφή πάνω από τα cupcakes, πάρτε ένα φλιτζάνι νερό από το ψυγείο ή το ζεστό τσάι και απομακρυνθείτε. Η απομάκρυνση από την γειτνίαση με το φαγητό θα αφαιρέσει τον πειρασμό.

Το Black Latte είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να λαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Φτιάχνεται με μαύρο τσάι, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Το Black Latte περιέχει επίσης βιταμίνες και μέταλλα που βοηθούν το σώμα σας να παραμείνει υγιές.

Στην πραγματικότητα, αντικαθιστώντας την επιθυμία για σνακ με κάτι που πίνετε – όπως το νερό ή το τσάι – είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σας δώσουμε κάτι να κάνετε με τα χέρια σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα μηδενικό θερμιδικό ποτό!

Αυτές οι απλές οδηγίες σίγουρα θα σας κρατήσουν να κινείστε στο The PATH για να μειώσετε το βάρος σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάψετε λίπος και να χάσετε βάρος, αλλά κάποιοι από αυτούς μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικοί όσο άλλοι. Η διατροφή και η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το κάνετε πιο εύκολο.

Η καύση λίπους μπορεί να είναι μια πρόκληση για πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δοκιμάσετε να κάψετε λίπος, αλλά μερικοί από αυτούς δεν είναι οι πιο υγιεινοί. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να κάψετε λίπος λίγο πιο εύκολα αλλάζοντας τη διατροφή, τις συνήθειες άσκησης και τις επιλογές του τρόπου ζωής σας.

Σχολιάστε