Συμβουλές Για Έλεγχο Της Όρεξης Στο Γραφείο Ή Την Δουλειά

Μετά την αύξηση της ζάχαρης, όλοι σας προπονούν να βγάζετε την καραμέλα από το σπίτι σας. Αυτό είναι καταπληκτικό, αλλά πολλοί άνθρωποι λύουν το πρόβλημα, πηγαίνοντας κατευθείαν στο γραφείο. Ναι, είναι τώρα μακριά από το ντουλάπι της κουζίνας σας, αλλά μόλις το μετέφερα στην καμπίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Και καθώς η περίοδος των διακοπών συνεχίζεται, οι απολαύσεις και τα σνακ και τα καλούδια αρχίζουν να συσσωρεύονται, όλα κόκκινα και πράσινα, από τα M & Ms μέχρι τα Cupcakes, στα τραπέζια των τραπεζιών, στα ρεσεψιονίστ και κυρίως στην αίθουσα αναμονής.

Το βραχυπρόθεσμο πρόβλημα

Εάν το φαγητό είναι μπροστά σας, θα το φάτε. Λυπημένος όπως ακούγεται, η απλή παρουσία φαγητού είναι αρκετή για να τονώσει την κατανάλωση. Μπορείτε να πείτε ότι θα είστε ισχυροί (και ίσως μπορείτε για κάποιο χρονικό διάστημα), αλλά αργά ή γρήγορα θα δώσετε και θα έχετε μόνο μερικές από αυτές τις καραμέλες, κέικ ή οτιδήποτε άλλο.

Αντιμετώπισε το. Το φαγητό διεγείρει τη διατροφή.

Το μακροπρόθεσμο πρόβλημα

Η πρακτική είναι τέλεια. Εάν εξασκηθείτε να τρώτε όλη την ημέρα, θα γίνετε πολύ καλοί, πολύ εξειδικευμένοι, όταν τρώτε όλη την ημέρα. Επιπλέον, το σώμα σας έρχεται να το αναμείνει, να επιζητήσει μια άλλη χούφτα, και να nag σας για την επόμενη θεραπεία. Έτσι δημιουργείτε τις συνθήκες μακροχρόνιας υπερκατανάλωσης απλά διατηρώντας τα τρόφιμα γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας.

Τώρα τι κάνουμε;

Θυμηθείτε ότι η φυσιολογία μας είναι ένα απλό θαύμα και προσαρμόζεται σε ό, τι το δίνετε. Δεν είναι μόνο αλήθεια ότι “είσαι ΤΙ ΤΙ ΤΙ Τρώς”, αλλά επίσης γίνεσαι “ΠΩΣ τρως”. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την απίστευτη προσαρμοστικότητα του σώματός σας χάρη στη βελτίωση των συνηθειών σας.

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να ελέγξετε το γραφείο σας. Μην κρατάτε νιφάδες και σνακ εκεί “για κάθε περίπτωση”, επειδή αυτό γίνεται το σκεπτικό σας για την κατανάλωση τροφίμων που δεν πρέπει να τρώτε.

Ορίστε έναν σταθερό κανόνα για τον εαυτό σας. Δεν τρώτε στην εργασία, τρώτε στο μεσημεριανό γεύμα. Κάποιοι μπορούν να γυρίσουν έναν διακόπτη και απλώς να μην τρώνε στην εργασία. Αλλά, αν μπείτε στον πειρασμό από την κόκκινη και πράσινη βαφή πάνω από τα cupcakes, πάρτε ένα φλιτζάνι νερό από το ψυγείο ή το ζεστό τσάι και απομακρυνθείτε. Η απομάκρυνση από την γειτνίαση με το φαγητό θα αφαιρέσει τον πειρασμό.

Στην πραγματικότητα, αντικαθιστώντας την επιθυμία για σνακ με κάτι που πίνετε – όπως το νερό ή το τσάι – είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σας δώσουμε κάτι να κάνετε με τα χέρια σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα μηδενικό θερμιδικό ποτό!

Αυτές οι απλές οδηγίες σίγουρα θα σας κρατήσουν να κινείστε στο The PATH για να μειώσετε το βάρος σας κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Σχολιάστε