Δεν Είναι Κατάλληλες Όλες Οι Δίαιτες Για Όλους

Θα σας αφήσω σε ένα μικρό μυστικό. Συχνά σοκάρει και διαταράσσει τον κόσμο των ανθρώπων, αλλά πρέπει να το ακούσετε. Είστε έτοιμοι?

Ο καθένας είναι διαφορετικός.

“Ο καθένας είναι διαφορετικός”, κάτι που ο καθένας ξέρει, αλλά κανένας δεν λαμβάνει πραγματικά υπόψη του όταν διατυπώνει συστάσεις και συμβουλές. Ο λόγος για τον οποίο λειτουργούν όλες οι δίαιτες είναι επειδή εργάζονται για τουλάχιστον ένα άτομο, συνήθως αυτό που λέει σε όλους τους άλλους. Και ο λόγος που καμία από τις δίαιτες δεν λειτουργεί είναι επειδή κανένας δεν είναι κατάλληλος για όλους.

diaites-gia-olousΤι τρώτε λοιπόν;

Το έκανα πολύ απλό. Φάτε ότι εσείς εσωτερική γνώση σας λέει να τρώτε όσο είναι φρέσκο ​​και καθαρό. Αυτό είναι μόνο που πρέπει να κάνετε. Οι απαντήσεις που ξαφνικά γίνονται σχετικά με τα ερωτήματα του τι είναι φρέσκο ​​και καθαρό και πώς η εσωτερική σας γνώση σας λέει τι να φάτε;

Το νωπό σημαίνει ότι δεν είναι σε ένα κουτί: Όχι σε ένα κουτί και αν το αφήσετε να παραμείνει πάρα πολύ καιρό, θα χαλάσει ή θα πάει άσχημα. Μια απλή κατευθυντήρια γραμμή είναι οτιδήποτε γύρω από ένα παντοπωλείο: Φρούτα, λαχανικά, χύδην τρόφιμα, καρύδια και σπόροι, ψάρι, κρέας, γαλακτοκομικά, κλπ. Αυτό το φαγητό είναι φρέσκο. Τα κατεψυγμένα τρόφιμα είναι καλύτερα από τα κονσερβοποιημένα ή σε κουτί, αλλά όχι τόσο καλά όσο φρέσκα. Έτσι, αν πρέπει να αγοράσετε κάτι από τη μέση του μπακάλικου, κατεψυγμένα είναι μια καλύτερη επιλογή.

Το καθαρό δεν σημαίνει τίποτα προστιθέμενο. Δεν περιέχουν ζάχαρη, γλυκαντικά, τεχνητά συστατικά, συντηρητικά, χημικά, ζιζανιοκτόνα, ζιζανιοκτόνα ή οποιαδήποτε άλλα δηλητήρια που βάζουν στο φαγητό σας. Είπε άλλος τρόπος, όπως θα βρείτε το φαγητό στη φύση πριν ο άνθρωπος προσπαθήσει να το βελτιώσει. Αυτό συνήθως σημαίνει οργανική.

diaites-gia-olous2Ακολουθήστε την εσωτερική σας γνώση.

Τρώγοντας φρέσκο ​​και καθαρό φαγητό. Τι είναι λοιπόν η εσωτερική σας γνώση; Κάποιοι αποκαλούν τη διαίσθησή σας, την εσωτερική σας νοημοσύνη και το ένστικτό σας γνωρίζοντας. Είναι η γνώση που έχετε προτού να σκεφτείτε. Είναι ότι η γνώση που προέρχεται από την ψυχή ή την καρδιά σου είναι πιο έξυπνη από το μυαλό σου. Η εσωτερική σας γνώση σας μιλάει συνεχώς. Μπορείτε ακούτε ακόμη και την εσωτερική γνώση σας είναι ότι πολλοί από εμάς συνήθως δεν ακούνε.

Ο μαύρος καφές έχει πολλά οφέλη για όσους τον πίνουν τακτικά. Για παράδειγμα, ο μαύρος καφές συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα σας καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Ξέρεις πώς όταν είσαι γεμάτος και γνωρίζεις ότι πρέπει να σταματήσεις να τρώεις και συχνά να το λέγεις δυνατά, αλλά στη συνέχεια κρατάς πάντα φαγητό ούτως ή άλλως. Αυτό ακριβώς εννοώ. Όταν επιλέγετε τι να φάτε την εσωτερική σας γνώση θα σας πει τι θέλετε “. Και όσο επιλέγετε από φρέσκες και αγνές επιλογές τρώτε ό, τι σας λέει η εσωτερική γνώση να τρώτε.

Πόση τροφή τρώτε; Φάτε τόσο πολύ όσο και λίγο όσο η εσωτερική σας γνώση σας λέει να φάτε. Μερικές ημέρες μπορεί να είναι 3.000 θερμίδες, άλλες μπορεί να είναι 1.000. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την καταμέτρηση θερμίδων ή υδατανθράκων. Απλά τρώτε όσα λέει η εσωτερική σας γνώση. Όχι περισσότερο και όχι λιγότερο.

Όταν ακούτε την εσωτερική σας γνώση και επιλέγετε από φρέσκες και καθαρές επιλογές, θα τρώτε την τέλεια “διατροφή” για εσάς. Δεν υπάρχει πια λιμοκτονία, δεν υπάρχουν περισσότεροι περιορισμοί και δεν μετράνε πια. Θα έχετε Ελευθερία από τα δεσμά της διατροφής για τη ζωή.

Σχολιάστε