Είναι Καλύτερο Να Χάσετε 2 Κιλά Την Ημέρα Ή 2 Κιλά Την Εβδομάδα;

Ναι είναι πολύ πιθανό να χάσετε 60 κιλά σε 30 ημέρες, αλλά δεν νομίζω ότι θα θέλατε και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ας πούμε ότι χάνετε 60 κιλά σε 30 ημέρες. Πόσο από αυτό το βάρος που χάνετε πιστεύετε ότι θα είναι καθαρό σωματικό λίπος; Θυμηθείτε – το σωματικό λίπος μας κάνει να φαίνονται άσχημα.

Σημείωση: Το Black Latte έχει δοκιμαστεί σε εργαστήρια για να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να χάσουν βάρος. Η φόρμουλα για αυτό το συμπλήρωμα αποτελείται από ένα μείγμα καφεΐνης, εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού, εκχυλίσματος guarana και εκχυλίσματος yerba mate, τα οποία είναι όλα φυσικά συστατικά που είναι γνωστό ότι είναι ευεργετικά για την υγεία κάποιου και μπορεί επίσης να παρέχουν οφέλη για την τόνωση της ενέργειας.

Δυο κιλά σε μια μέρα.

Κάθε φορά που προσπαθείτε να χάσετε περισσότερα από 2 κιλά την εβδομάδα ή 60 κιλά σε 30 ημέρες (2 κιλά την ημέρα!) … Ένα μεγαλύτερο μέρος του βάρους που χάνετε θα είναι μόνο νερό και μυς. Η απώλεια πολύ νερού και μυϊκού βάρους δεν βελτιώνει την εμφάνισή σας και επιβραδύνει το μεταβολισμό σας

Αργός μεταβολισμός = ευκολότερη αύξηση βάρους

Κάθε φορά που βλέπετε μια διαφήμιση απώλειας βάρους που είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή … η διαφήμιση λέει βασικά “Γεια σου μπορεί να χάσεις 60 κιλά σε 30 ημέρες, αλλά μέρος αυτού του βάρους που χάνεις θα είναι νερό και μυϊκό βάρος”

Όποτε προσπαθείτε να χάσετε βάρος (σωματικό λίπος) για πάντα και να φαίνεστε ο καλύτερος, σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε κανένα μυ. Κάθε φορά που χάνετε μυ, ο μεταβολισμός σας επιβραδύνεται. Ένας πιο αργός μεταβολισμός σας διευκολύνει να αυξήσετε το βάρος σας

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν βάρος μόνο κοιτάζοντας το φαγητό. Ο λόγος για την εύκολη αύξηση βάρους σας είναι ότι πιθανότατα δεν έχετε τόσο μεγάλο μυ για να ξεκινήσετε και όταν προσπαθείτε να χάσετε 60 κιλά τη νύχτα θα χάσετε μόνο περισσότερους μυς καθιστώντας πολύ εύκολο να κερδίσετε όλο το βάρος πίσω σας χαμένος!

Όσο περισσότερος μυς έχετε τόσο καλύτερα φαίνεται. Ακόμα κι αν είχατε δύο άτομα του ίδιου ύψους και βάρους, αλλά και οι δύο είχαν διαφορετικές ποσότητες μυών στο σώμα τους – το άτομο που έχει τον μεγαλύτερο μυ θα φαίνεται πάντα καλύτερο.

Είναι οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί ότι οι διαφημίσεις απώλειας βάρους έχουν γίνει πραγματικότητα; Μπορείτε να χάσετε 60 κιλά σε 30 ημέρες ή 10 κιλά τη νύχτα; Η απάντηση δεν είναι Όχι αλλά ένα μεγάλο Ίσως.

Αλλά αν χάσετε 60 κιλά σε 30 ημέρες, θα φαίνεστε χειρότερα (λόγω του μυός που χάνετε) και θα τα αποκτήσετε όλα πιο γρήγορα από ό, τι το χάσατε (επειδή ο μεταβολισμός σας είναι πιο αργός τώρα που χάσατε μυς)

Τι γίνεται αν πρέπει να χάσετε 10 κιλά σε μία εβδομάδα για να περάσετε μια φυσική εξέταση; 

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή από το να συνεχίσετε με τον “Δρ. Όποιος κάνει δίαιτα με κέικ ρυζιού” για να χάσετε 10 κιλά σε μια εβδομάδα. Το μόνο που ψάχνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι μια γρήγορη λύση στο πρόβλημα απώλειας βάρους σας.

Αλλά αν θέλετε να χάσετε βάρος για πάντα, δείτε τα καλύτερα και διατηρήστε το μεταβολισμό σας σε σταθερό ρυθμό. Πρέπει να χάσετε βάρος με πολύ πιο αργό ρυθμό.

Θέλετε να προσπαθήσετε να χάσετε όχι περισσότερο από 2 κιλά την εβδομάδα ή 3 κιλά το πολύ όταν θέλετε να χάσετε βάρος μόνιμα. Συνήθως όταν χάνετε τίποτα πάνω από 2 κιλά την εβδομάδα, χάνετε μόνο νερό και μυϊκό βάρος που και πάλι δεν επηρεάζει τη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους ή βελτιώνει σημαντικά τον τρόπο εμφάνισής σας.

Το να χάσετε 2 κιλά την εβδομάδα είναι πολύ πιο απλό από το να προσπαθείτε να χάσετε 10 κιλά την εβδομάδα. Ένα από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αρχίσετε να χάνετε 2 κιλά την εβδομάδα είναι να αντικαταστήσετε τροφές με υψηλότερες θερμίδες που τρώτε με τροφές με χαμηλότερες θερμίδες.

Για παράδειγμα, ένα απλό τέχνασμα που έχω στους περισσότερους πελάτες μου είναι να αντικαταστήσω όλες τις σόδες και τους χυμούς που πίνουν με νερό. Το τέχνασμα του πόσιμου νερού λαμβάνεται πολύ ελαφριά από πολλούς ανθρώπους αλλά πολλοί από τους πελάτες μου μου λένε ότι βλέπουν μια διαφορά στο βάρος τους αφού πίνουν μόνο νερό για μερικές εβδομάδες.

Το άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αυξήσετε την καθημερινή σωματική σας δραστηριότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσετε να εγγραφείτε για μαραθώνιοι τακτικά. Για να αυξήσετε σταδιακά τη σωματική σας δραστηριότητα μπορείτε–

  • Πάρτε στο πίσω μέρος των χώρων στάθμευσης, οπότε πρέπει να περπατήσετε περισσότερο στον προορισμό σας
  • Μπορείτε να πάρετε τις σκάλες αντί του ανελκυστήρα – δεν χρειάζεται να είναι όλες οι πτήσεις περπατήστε μερικές πτήσεις και πάρτε τον ανελκυστήρα στον υπόλοιπο δρόμο.
  • Παίξτε γκολφ ή παίξτε με τα παιδιά σας καθημερινά

Το θέμα είναι απλά να κάνουμε κάτι. Δεν χρειάζεται πολλά στην αρχή, αλλά μετά από περίπου δύο εβδομάδες αρχίστε να κάνετε 20-30 λεπτά βόλτες στο πάρκο ή να κάνετε ποδήλατο καθημερινά.

Η μακροχρόνια απώλεια βάρους δεν συμβαίνει σε 60 ημέρες ή μια νύχτα συμβαίνει μακροπρόθεσμα. Απλώς θυμηθείτε ότι την επόμενη φορά που θα δείτε μια διαφήμιση απώλειας βάρους που σας υπόσχεται απίστευτα αποτελέσματα.

Σχολιάστε